• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Josefin

Lennartsson

Ordförande och Nationell samordnare

Utbildad TIKVA instruktör sedan 2010

”Jag sökte länge efter ett sammanhang där hela jag blev sedd. För mig är Tikva att sitta vid Jesu fötter, där får jag landa i att Gud skapat mig till en människa som är ande, kropp och själ. Tikva hjälper mig att hitta balans i tillvaron och är ett verktyg att ta till för att stilla bruset i mitt liv.”

Theresia

Olson Neve

mer info kommer

 

Styrelse

Eric 

Lacabanne

Pastor, personlig tränare, massör, coach & musiker. 

 

"Tikva är ett sätt för mig att rikta mitt fokus uppåt mot Gud, samtidigt som jag får stilla ner mig mitt i allt brus runt omkring." 

Emalill

Hector

Mer info kommer...

Undervisar i religionshistoria och religionsfilosofi vid Akademi för ledarskap och teologi (ALT) i Örebro och har också varit föreståndare för samtidsinstitutet Forum för tro, kultur och samhälle som bl a gett ut den uppmärksammade tidskriften NOD. För närvarande även universitetspastor på Örebro universitet. 

 

"Jag har följt utvecklingen inom den s k nyandligheten sedan slutet av 1970-talet, både i Sverige och i Indien, och är även redaktör för uppslagsverket Nya religioner. Under denna period har jag sett hur komplementära terapier som utgår från österländsk andlighet, exempelvis yoga, mindfulness,

qi gong, fått en stark ställning i Sverige. Metoder som vilar på kristen grund saknas däremot nästan helt. Min förhoppning är att Tikva blir ett allt viktigare alternativ i framtiden."

Lars 

Johansson

tikva musik

fredrik

larsson

Producent för TIKVAs musik och instrumentala utbildningsmaterial

Grundare

Mimmi

Edin

Grundare av TIKVA

 

Entreprenör som som 2001 startade Kungsportens friskvård och där utvecklade Tikva.

 

Jobbar i dag med hållbart ledarskap och ekonomi samt som föreläsare inspiratör, mentor och processledare. Hjälper kyrkor och idéburna att starta och utveckla diakonala sociala verksamheter.

© 2017 Created for TIKVA Sweden by Hanna Berbres

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now